Дебютант ще трябва да вади Верея от дупката! Собственикът лично обяви името на новия треньор

Цска Верея (4)

От днес Верея има нов старши треньор. След скандалите с Небойша Лекич, чийто методи да разделя българите и чужденците доведоха до бойкот в отбора, начело на тима застава абсолютен дебютант на треньорския мостик в Първа лига. Старозагорци ще бъдат водени от Людмил Киров, чийто опит се ограничава до това, че бе помощник на Веселин Великов в Дунав и престой в Ботев (Гълъбово), откъдето акостира на „Трейс Арена“.

„Реших да заложа на млад специалист, какъвто е Людмил Киров. Надявам се, че с неговото поставяне начело на Верея отборът ще се стабилизира и ще постигне високи резултати в класирането. Нашата политика е да дадем повече шансове на младите и съм сигурен, че най-хубавото за нашия отбор тепърва предстои“, коментира президентът на Верея Галин Михайлов пред Блиц.

Задачата пред Киров ще е доста тежка. „Сините“ от Стара Загора заемат последното място в Първа лига само с 1 точка и без отбелязан гол, а първото изпитание пред новия треньор е само след три дни – в петък Верея гостува на шампиона Лудогорец.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ