Само в 7DniSport.bg

Радевци, Борисовци и всички останали, ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!

7 Dni Sport10.09.20180

Това вече взе да писва! Появи ли се нещо хубаво в България и политиците веднага се отъркат в него да му пият от силиците, пардон, от имиджа.

Президентът Румен Радев цъфна вчера в залата във Варна. Няма лошо, всеки може да е волейболен фен. Ама защо като льотчик никой не го е виждал в нея? Че и началникът на кабината му там. Това е същият Иво Христов, който е първи приятел с онази зелена пасмина, нарекли българските спортисти „продажни шампиончета“. И дето търси сметка на министър Кралев защо се дават пари в България да се провеждат световни първенства като тези.

ГНУСНО Е ВЧЕРА ТОЗИ ХРИСТОВ ДА Е В СЪБЛЕКАЛНЯТА НА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ.

Утре за там се гласи и Бойко Борисов. Така де, той даде пари от джоба си за зали, задели от закуските си, за да купим домакинство.

Хора, ако политиците са все още хора, засрамете се! Националният отбор по волейбол е на България и народа и. Всеки един от момчетата на Пламен каза, че играе за България, а не за Радев, Борисов или Пеевски. Махнете се от него, че до каквото се се докоснали, хаир не е видяло.

Снимки: ФИВБ и Булфото


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ