Никол към бивша на Гришо: Заставаме зад теб, обичаме те и те подкрепяме

7 Dni Sport10.09.2018
Григор Димитров, Никол Шерцингер

Половинкатa на тенис звездата Григор Димитров – Никол Шерцингер, тръгна да утешава… бившата такава на българина – Серина Уилямс.

Става дума за снимка, която поп певицата сподели в социалната мрежа „Инстаграм“. Тя е с лика на Уилямс и беше придружена от следните думи: „Кралица! Ти си истински шампион и модел за подражание на всички жени. Заставаме зад теб, обичаме те и те подкрепяме. Ще те вдигнем“.

Въпросният жест на Шерцингер идва, след като Серина Уилямс се забърка в скандал по време на финала на тазгодишния US Open, който загуби от Наоми Осака с 2:6, 3:6. Там тя бе наказана на няколко пъти с отнемане на точки, както и на цял гейм, тъй като получаваше инструкции от своя треньор Патрик Муратоглу по време на мача, което е напълно извън правилата на тениса.

Прави впечатление обаче, че първата ни ракета не е харесал снимката в подкрепа на Уилямс, което поражда съмнения, че може би той не е съгласен с действията на тенисистката по време на финала.

„БЛИЦ“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ