Успехите за България нямат край! Българин е новият световен шампион по борба!

1

Вчерашният ден бе изключително успешен за българския спорт – футболните национали матираха Норвегия за втора поредна победа в Лигата на нациите, момчетата на Пламен Константинов прегазиха 3:0 Финландия на старта на световното първенство по волейбол у нас, Адриан Андреев стана шампион на двойки на Откритото първенство на САЩ за младежи! А радостните новини продължават! България има своят световен шампион и по борба! Това е Радослав Василев, който триумфира с титлата в категория до 60 кг класическа борба на световното университетско първенство, което се проведе в Бразилия.

Росиан Дермански завоюва бронзово отличие в категория дo 82 кг, а Марио Доцин остана на крачка от медалите – четвърти в кат. 87 кг.

Отборът ни беше воден от гл.ас. Денислав Чамишки, доктор. Българските представители са студенти в Национална спортна академия „Васил Левски“ и състезатели на КБ „НСА Академик”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ