Само в 7DniSport.bg

Един от героите на Пламен изригна: Билетите са скъпи, хората нямат пари, дано сме ги зарадвали

7 Dni Sport09.09.20180
19

„Като цяло много хубаво начало. Важно беше да победим. Предполагам всички момчета са изключително доволни. След като се изприказваха толкова неща, че отборът не е готов и има контузии, което всъщност е  факт. Ние сме щастливи, че победихме и чакаме следващия противник”, заяви националът Валентин Братоев след победата на България с 3:0 гейма над Финландия в първия мач от Световното първенство по волейбол за мъже.

„На мен ми беше напрегнато преди началото на мача. При всеки е така, защото си дава сметка колко е важно това, че има Световно в България. На нас много ни се иска да зарадваме хората и да ги върнем в залите. Да имат позитивна емоция, защото не им е лесно – скъпи билети, не изкарват много пари. Надявам се хората днес да са останали удовлетворени“, добави Братоев.

„Отборният дух е най-важното нещо в един колектив. За мен е по-важно да има отбор, отколкото супер индивидуалности. Отборът побеждава. Ние сме доста сплотен отбор или поне така ми се струва на мен”, коментира още Братоев пред БНТ и добави за следващия съперник:

„Иран е от Топ 8-10 на света. Там, където горе-долу сме и ние. Чака ни изключително тежък мач. Да откриеш срещу непретенциозен съперник не е лесно според мен.”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ