Десподов изправи ЦСКА на нокти след триумфа: Контузен съм, добре, че ме смениха!

България Норвегия 2ро (10)

Крилото на ЦСКА Кирил Десподов призна, че е с отворена рана след победата на България над Норвегия с 1:0 във втория кръг на Лигата на нациите. Футболистът на „червените“ изигра 73 минути за трикольорите, а малко преди да бъде заменен получи тежък удар в крака, след който дълго лежа на терена.

„Мисля, че смяната ми бе треньорска. Удариха ме лошо, така че по-добре, че треньорът ме смени. Сега ще видим каква точно е травмата ми. Цепнаха ми капачката“, сподели Десподов, който, по всичко изглежда, увисна за двубоя на ЦСКА срещу Черно море на „Българска армия“ в събота.

„Вдигнахме се, страхотна победа. Много тежък мач за нас. Всички се раздадохме не на сто, а на двеста процента. Първото полувреме малко се подведохме по тяхната игра, но през втората част вкарахме хубав гол. Трябва да стоим здраво стъпили на земята, а не да си мислим, че сме направили нещо голямо.Не трябва да подценяваме нито един съперник. В нашата група всеки може да победи всеки“, каза за самият двубой срещу скандинавците най-добрият млад футболист на България за 2017 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ