Красен Кралев ще награди волейболни таланти във Варна

`12

На 10 септември, понеделник, от 10,00 ч. в зала „Христо Борисов“ във Варна ще се проведе турнир по волейбол. Събитието, което се организира от Асоциация „Докосни дъгата“ с председател д-р Денислава Ангелова и волейболно училище „Владимир Николов“, е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“ по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г..

Волейболният национал Теодор Салпаров ще даде старт на турнира и ще пожелае успех на младите таланти, които ще имат възможност да демонстрират уменията си пред него.

Спортната проява ще бъде посетена и от министър Красен Кралев, който ще поздрави състезателите, а след края на вълнуващите битки ще ги награди.

Проектът „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“ обхваща общините Варна, Кърджали, Плевен и Шумен, а сред основните му акценти са темите „Насърчаване на здравословен начин на живот“, „Превенция на различните форми на зависимости“ и „Превенция на агресията сред младите хора“. Той е насочен към младежи на възраст от 15 до 19 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ