Младежите излизат срещу непобедените французи за подвиг с цената на класиране (Съставите)

Младежки национали на България по футбол

Младежкият ни национален отбор е домакин на Франция в мач от Група 9 на квалификациите за Европейското първенство в Италия догодина.

„Петлите“ са убедителни лидери в класирането след 7 победи в 7 мача и голова разлика 20:5, докато нашите са четвърти в таблицата с два успеха, две ремита и също толкова поражения.

Вторият в подреждането Словения е с цели 11 точки зад Франция и с две повече от момчетата на Антони Здравков, а вторият в групата може да се класира за баражите на Евро 2019 и затова успех днес ще е изключително важен за Лъвчетата.

Главен съдия на двубоя, който стартира в 19:00 часа на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора, е Ирфан Пелито Босна и Херцеговина.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

България U21: 1. Наумов, 5. Керчев, 7. Йомов, 8. Георгиев, 10. Юсеин, 11. Милев, 13. Велков (к), 14. Карабельов, 15. П. Христов, 20. Вутов, 21. Костадинов
Селекционер: Антони Здравков

Франция U21: 23. Бернардони, 3. Бошали, 4. Диало, 5. Нкунку, 8. Тусар, 9. Дембеле, 10. Ндомбеле, 14. Бамба, 18. Упамекано, 19. Росие, 22. Дел Кастиьо
Селекционер: Силвен Рипол

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ