ЦСКА разгроми Левски във Вечното дерби зад Океана

7 Dni Sport05.09.2018
Chicago7

ЦСКА разгроми Левски с 5:1 в благотворителна среща по футбол играна на DES PLAINES IL в Чикаго, в която участваха фенове на двата родни гранда, отвъд Океана.

Съвместна инициатива на „Чикаго Редс” и „Националния клуб на привържениците на „Левски“ София в Северна Америка“ се проведе за трети пореден път, като събраните средства бяха предоставени за нуждаещите се българи в Чикаго.

а първи път двубоят премина по нови интересни правила. В разширения състав на всеки от двата отбора трябваше да има по петима млади играчи, петима над 30-годишна, петима над 40-годишна и трима играчи над 48-годишна възраст, както и двама вратари без възрастови граници. По всяко време от срещата на терена имаха правото да играят по трима футболисти от съответната възрастова група и един от най-възрастните. Главен съдия на благотворителната среща бе бившият ни международен съдия Валентин Рударски. Зрителите също имаха възможност да се включат в благородната инициатива, която бе подкрепа от транспортна компания „Montway“ и ресторант „Балканика“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ