Ексклузивно в 7DS: Сагата „Неделев“ приключи! Тошко обяви решението си!

Ботев Пловдив-Витоша-Бистрица03

Набралата тотална истерия в последните часове сага „Неделев“  на практика приключи още преди да е започнала. Информациите бяха в двете крайности– „звездата на Ботев Пд отива в ЦСКА“ и „Тошко остава в Ботев Пд“. В настоящия момент ситуацията е, че Тодор Неделев ще остане футболист на канарчетата, научи 7DniSport.bg. По наша информация до затварянето на трансферния прозорец у нас няма изгледи да се стигне до обрат и Тошко да облече червения екип.

Сигурни източници на медията ни разкриха, че интерес от ЦСКА към Неделев е налице. Дори още в началото на лятото от Армията са опипали почвата за подсилването на състава си с него. Неделев обаче тогава е казал, че предпочита да заиграе в чужбина, ако ще напуска любимия си Ботев Пд. Тогава това е секнало мераците на червените.  Желанието на ЦСКА да го вземе обаче си остана, а 25-годишният национал така и не осъществи трансфер в чужбина, въпреки интереса към него предимно от Италия.

7DniSport.bg разбра още, че самият Неделев е декларирал пред хора от Ботев Пд, че остава в отбора.  Близки на Тошко също са потвърдили, че той няма да ходи на Армията.  Иначе от пловдивския клуб са категорични, че към момента няма дори и официално запитване от ЦСКА за Неделев.

Припомняме, че халфът има договор за още 2 години с жълто-черните. Трансферните му права се държат от Ботев Пд и Майнц 05 няма думата за продажбата му. На немския клуб се полагат  70% от сумата при негов трансфер, но може да се стигне и до подялба 50 на 50.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ