Национал най-сетне излезе в чужбина, подписа с аржентинци

димитър маринков

Аржентинският тим Либертад Бурги представи новото си попълнение Димитър Маринков. Националът се присъедини към завършилия осми в елита на страната, след като напусна Добруджа 07, в който прекара четири сезона. Маринков записа много добри изяви с националния отбор в новата Лига на нациите.

Пред официалния сайт на клуба Маринков сподели първите си впечатления от новата обстановка. За българина това е първи трансфер в чужбина.

“Чувствам се много добре тук, момчетата в отбора са страхотни, разбираме се добре. Тренировките са на най-високо ниво и съм амбициран да се представя добре и да заслужа доверието. Преди да дойда тук, не познавах много добре отбора, както и страната. Знаех само Буенос Айрес и Байя Бланка, както и имената на някои от най-големите футболни клубове“, заяви волейболистът.

„Имаме всичко – играчи с голям опит, но и млади таланти. Надяваме да сме здрави и да нямаме контузии. Мисля, че можем да победим всички отбори от Аржентинската лига и да удовлетворим очакванията към нас. Ще дадем всичко от себе си, за да направим хората щастливи“, коментира още Маринков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ