ОС на Левски започна! Нова легенда заема важен пост, Русев представя анонсираните промени

Левски Тренировка (36) спас русев красимир иванов

Стартира Общото събрание на акционерите на Левски. Събитието се състои в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ и на него присъстват мажоритарният собственик Спас Русев, вторият най-голям акционер Даниел Боримиров, изпълнителният директор Красимир Иванов, както и бившият финансов такъв Константин Баждеков. На „Герена“ са и всички членове на Управителния съвет.

Очаква се Кирил Ивков да бъде заменен от друга легенда на „сините“ в Надзорния съвет. Ивков подаде своята оставка преди месеци и днес смяната му трябва да стане факт, като неговото място най-вероятно ще заеме Ангел Станков.

Спас Русев пък ще даде финансов отчет пред всички акционери и ще разкрие повече за новата стратегия за развитие на клуба, която бе анонсирана при първоначалното обявяване на Общото събрание. То трябваше да се проведе в края на август, но неотложни ангажименти на бизнесмена станаха причина за отлагането му с 2 седмици.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ