На Пламен точно му олекна след скандала с Владислав и пак му вдигнаха кръвното! Димо Тонев го оплю, че не знае кой да викне, Боян симулирал контузия

Национали Волейбол мъже Тренировка (22)

Волейболната легенда Димо Тонев винаги е интересен събеседник, а сега, преди световното първенство, явно има доста какво да каже за мъжкия национален отбор. Изненадващо той нападна диагонала Боян Йорданов, който остана извън състава на Пламен Константинов за Мондиал 2018 заради контузия. Селекцонерът пък бе разкритикуван, че не знае кои играчи каква роля ще имат в състава.

„Соколов е най-добрият ни диагонал, знаят го всички, обръщат му внимание. Но това се знаеше от самото начало, че няма да участва на световното. Друг е въпросът каква е била концепцията на треньора, с кого да го замени. Защото гледаме, че има Учиков, вика се Градинаров, сега е привлечен и Чернокожев. Боян Йорданов всяка година идва, води подготовка и след това се хваща за някое място. Не знам вече за кой път го прави това нещо. Може и наистина да е контузен, не знам. Но аз говоря за фактите. Идва в националния отбор, подписва договор в чужбина и след това казва „Ох“ и си заминава да играе, където иска. Няколко години наред се случва. Пламен трябваше да бъде наясно кой от тези състезатели е с най-голям опит – Учиков. Играл е в най-силни първенства. Миналата година игра добре, тази година също. Това ще му бъде заместникът на Соколов. Кой ще му е конкурент? Този и този и започват да тренират. Затова казах, че нямаме изяснени позиции за хора, кой ще играе и кой ще го замести, ако не играе добре. Световното започва, а ние не сме наясно със състава.“, споделя Димо Тонев пред в. „Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ