Мартин Петров заши страшен шамар на ментетата по българските терени: Като ги гледам и ми идва да се завърна! Защо един ден не съм пак в ЦСКА с Бербо и Стилиян?!

мартин петров

Един от най-обичаните футболисти на България Мартин Петров заяви пред БНТ, че гледайки нивото на някои футболисти по родните терени, обмисля не да прави бенефисен двубой, а да се завърне във футбола. Петров приключи кариерата си преди 4 години в любимия си ЦСКА.

„Не съм на тема „бенефис“ изобщо, даже не съм си го и помислял. Като гледам някои футболисти, доста ме сърбят краката да се завърна“, каза Марто, който коментира демократично нивото на родните грандове, като все пак не пропусна да отчете, че текучеството в Левски е прекалено голямо през последните години.

Колкото по-силни ЦСКА, Левски и Лудогорец, толкова по-добре за българския футбол. Аз, разбира се, стискам палци за ЦСКА.

Когато смениш толкова играчи, треньори и директори, това не говори добре за Левски. Всеки трябва да получи шанс и период от време за работа“, сподели още единственият българин, играл в трите най-големи първенства в Европа – Бундеслигата, Премиършип и Примера дивисион. Той в момента кара треньорски курсове в НСА, като не изключи възможността един ден да се завърне на „Българска армия“, но на скамейката, а заедно с него да са и другите „два коня от каляската“ Димитър Бербатов и Стилиян Петров.

„Нека да завършим треньорските курсове, да вземем лиценз и ще видим. Футбола и треньорството нямат нищо общо.“

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ