Младите лъвчета на Веласко по-наперени и от Лео Меси, Аржентина се готви за подвиг

7 Dni Sport01.09.2018
аржентина

„Ние сме нетърпеливи да започнем турнира. Тренирахме много усилено и с голям ентусиазъм. Чувствам се добре и съм много увере „, каза аржентинският играч Бруно Лима, за когото това ще е първо първенство на планетата.

Лима и Агустин Лосър са сред младите аржентински играчи, които треньорът Хулио Веласко избра за престижния форум.

„Много съм щастлив да играя първият ми Световен шампионат“, каза Лоуър. „Това ще бъде невероятно преживяване, та ние ще представляваме Аржентина. Готови сме за предизвикателството. “

Отборът ще открие кампанията си за Световното първенство срещу Белгия на 12 септември в група А, където те също Доминиканската република, домакинът Италия, Словения и Япония.

„Първият мач с Белгия е решаваща и ние трябва да го изиграем по най-добрия възможен начин. Аржентина се превърна в отбор, който се защитава много и, който се опитва да прави минимум грешки. Дано това е достатъчно, за да тръгнем добре на световното“, пожела си Веласко, който се превърна във волейболна легенда точно като наставник на Италия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ