Трансферен удар във Враца, докато чакат Божинов! Спряган за Левски от Серия А подписа с Ботев

1

Ботев Враца направи сериозен трансферен удар. Наставникът Сашо Ангелов и ръководството на клуба са си осигурили услугите на македонеца Никола Якимовски, съобщи „Дарик“.

За последно той беше собственост на италианския Беневенто. Левият бек, който има и български паспорт, може да се подвизава и като ляво крило. Той има опит на Апенините, където е играл за няколко клуба, а преди години се е подвизавал в японския Нагоя.

28-годишният футболист е със сериозна визитка, а за последно се е готвил с клуб от родината си. Най-вероятно Никола Якимовски ще е на линия за мачовете след паузата за националните отбори.

Иначе в Италия е носил екипите на Варезе, Комо, Бари, Виченца и Беневенто, играл е в Сърбия за тимовете на Явор Иваница и Ягодина, а в Унгария е носил екипа на Ференцварош. Преди години се появи информация, че е искан и от Левски, а Ивайло Петев го наблюдаваше, докато бе селекционер на националния отбор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ