Само в 7DniSport.bg

Гришо си има достоен заместник! Не е истина какво постигна това 16 годишно момче

7 Dni Sport29.08.20185370
Григор Димитров Гаранти Коза 2017 (64)

Пьотр Нестеров ТК “Черно море Елит”, гр.Варна се класира за турнира “Мастърс” за юноши до 16 год. на Тенис Европа.

Нестеров е част от групата млади родни тенисисти подпомагани от „Sport Depot”. През тази година БФТенис и Sport Depot подписаха договор за подкрепа на най-добрите български таланти.

В момента Пьотр е на първо място с 960 точки в специалното класиране за участие на финалния “Мастърс”. В надпреварата ще вземат участие осемте най-добри при юношите и девойките до 14 и до 16 годишна възраст.

През миналата седмица Нестеров спечели титлата на турнира до 16 год. от първа категория на Тенис Европа в Сараево (Босна и Херцеговина). Това е трета титла Несторов през тази година. Преди това той триумфира на турнирите от втора категория в Лида (Беларус) и Панчево (Сърбия). Личен треньор на Пьотр е Кристиян Илиев.

При девойките до 14 год. Катерина Димитрова ТК “Локо 98″, гр.Пловдив също има шанс да се класира за Мастърса. В момента Димитрова е на осмо място в класирането.

На „Мастърс” турнира в Реджо Калабрия (Италия) през миналата година, Антъни Генов TK “Авеню”, гр.Бургас спечели второ място при юношите до 16 годишна възраст. При девойките до 14 год. Дария Радулова TK “Августа Траяна”, гр.Стара Загора завоюва престижното пето място.

“БФТенис”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ