Прогледна ли най-после Ел Маестро за големия проблем в отбора си? Съставите на ЦСКА и Верея

201808210814343076

Станаха ясни стартовите състави за двубоя между ЦСКА и Верея от шестия кръг на Първа лига от 21:00 ч. на „Българска армия“. „Червените“ са втори в класирането, като ще опитат да стопят преднината на лидера Левски до само 1 точка. Верея пък е закъсал на дъното и е само с една точица в актива си след първите пет мача.

Нестор Ел Маестро залага на вече познатата единайсеторка, но въпросът, който вълнува феновете на тима е само един – ще заиграе ли отново Тиаго на любимата си позиция зад нападателя? Днес това изглежда доста възможно, имайки предвид, че Едвин Джеси и Кирил Десподов отново са по крилата. Ангел Лясков пак е титуляр отляво на защитата, а Станислав Манолев е на пейката. Божидар Чорбаджийски ще партнира на Николай Бодуров, след като пропусна гостуването на Лудогорец преди седмица заради контузия.

За Верея Небойша Лекич отново залага на единайсеторка без типичен централен нападател, като тази роля е поверена на Антон Огнянов. След изтърпяно наказание в редиците се завръща капитанът Иво Иванов, който ще си партнира с Емил Йоргенсен в сърцето на отбраната.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ