Бивш играч на Левски каза рецептата как ще се наредят нещата в клуба. Нужно е само едно нещо

Левски Септември София (14)

Бившият футболист на Левски Чавдар Атанасов, който вкара паметния гол на „Деле Алпи“ бе специален гост в предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3, в което коментира представянето на българските отбори в евротурнирите. Атанасов добави, че за да се оправят нещата при „сините“, клубът трябва да се подсигури със спортен директор.

„Не е приятно да наблюдаваме загуби на българските отбори още в предварителни кръгове на евротурнирите. В последните години Лудогорец отсрамва родния футбол в Европа“, каза Атанасов, след което говори за селекцията при „сините“:

„Левски ми е болна тема, защото съм играл там и го следя с интерес. Необяснимо е лутането на тима в последните 10 години. Не се използва моментът, когато Левски беше набрал инерция с добрите си игри в Лига Европа“.

На въпроса дали трябва да се привлече треньор с добра визитка, който да подобри качествата на „сините“, бившият футболист на клуба отговори:

„Доста качествени треньори са минали през Левски, които не успяха да се задържат една година, така че проблемът може би се крие в самото ръководство на клуба“.

Чавдар Атанасов призна виждането си за развитието на „сините“ през този сезон:

„Да се надяваме, че са избрали правилен треньор в лицето на Славиша Стоянович. Дано от клуба намерят спортен директор, защото задължително трябва да намерят такъв“, приключи Атанасов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ