Сензация или измислица: Тодор Батков помогна на Русев да уреди Левски с нов мощен спонсор! Автомобилен концерн ще налива милиони срещу смяна на името на стадиона!

1

Oт вчера в социалните мрежи и форумите си фенове на Левски споделят и коментират новината, че световният автомобилен концерн Алфа-Ромео ще е новият генерален спонсор на клуба, а за първоизточник е посочен човек от представителството на фирмата в България. Италианците щели да наливат по 2,3 млн. евро на година в „синия“ клуб, като в началото ще помогнат и за погасяването на част от старите задължения. В замяна на това логото на компанията ще изгрее на фланелките на футболистите и името й ще смени това на „Виваком“ в официалното име на стадион „Георги Аспарухов“.

Според разпространената информация бившият собственик на Левски Тодор Батков е участвал в преговорите по сделката, която официално трябва да бъде финализирана в следващите дни и да бъде обявена на официална пресконференция. Интересно е, че за края на август бе насрочено Общо събрание на Левски, но поради отсъствието на Спас Русев по бизнес дела то ще се състои в началото на септември. Не е изключено двете неща да са свързани, но изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов категорично отказа да коментира подобен род информации.

„Няма да коментирам. Ние сме сериозен клуб и обявяваме нещата, едва когато има нещо официално“, сподели Иванов пред 7DniSport.bg. 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ