Патрика обясни какво е да работиш с младоци и каза какви са целите на Черно море Тича

02

Черно море Тича ще бъде воден от нов треньор през 2018/2019. Неговото име е Галин Стоянов-Патрика, а пътят му като наставник стартира именно в школата на варненския клуб. Той ще разчита предимно на млади играчи в отбора си, допълнени от опитните Пламен Алексиев, Веселин Георгиев и Велислав Гълъбов, а ето и как специалистът вижда работата си с тях:

„Целта пред отбора ще бъде да защитим достойнството си и името на клуба. Нека всички са наясно, че ще играем почти изцяло с момчета между 16 и 21 години и ще работим върху тяхното развитие и прехода им от кадети и юноши към мъже, а това е голямо изпитаниe за всички”, казва Галин Стоянов.

“Ръководството на клуба не поставя определен брой победи, които да гоним, което ни поставя в позиция на психически освободен отбор, но момчетата са наясно, че ще играят пред родна публика, в пълния смисъл на думата. Това ни задължава всеки мач да играем така, че публиката да види в нас борба за всяка точка, от първата до последната секунда“, допълва новият наставник на варненци, които и през следващия сезон ще играят в НБЛ.

В състава на Черно море Тича ще бъдат още Цветомир Куртев, Димитър Илиев, Цветан Савов, Михаил Молдов, Мартин Коцев, Александър Стойков, Мартин Йорданов, Берк Мехмед, Мартин Стефанов, Кристиян Кръстев и Александър Кръстев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ