Късащ нервите на всички в Левски изпусна тренировката, един от лидерите аут за Етър

Левски тренировка (13)

Левски продължава днес подготовката си за гостуването на Етър в събота. Очаква се на „Ивайло да се изсипят няколко хиляди фенове на „сините“ от Северна и Източна България, което да „застраши“ рекорда по посещаемост от миналата година за мач извън столицата.

Добрата новина за старши треньора Славиша Стоянович е, че лазаретът постепенно се изпразва и от лидерите на тима там в момента е единствено Давид Яблонски. Той продължава заниманията по индивидуална програма и се очаква да е напълно готов за игра след паузата за националните отбори в началото на септември. На „Герена“ се надяват чехът да успее да се възстанови навреме и за домакинството на Берое след седмица, но с пускането му в игра няма да се рискува без изричното уверение на лекарския щаб, че той е абсолютно излекуван. В негово отсъствие младият Деян Иванов ще опита да се пребори с Аймен Белаид за мястото до Холмар Ейолфсон в сърцето на отбраната.

Антони Белмонт също продължава да се възстановява от мускулната си травма, но с привличането на Богдан Вашчук неговото място на пейката изглежда гарантирано. Още повече, че освен титулярите Хали Тиам и Давиде Мариани, вече и Филипе Нашименто е на 100% готов.

С КАКВО ВАШЧУК ВПЕЧАТЛИ НА „ГЕРЕНА“ ОЩЕ С ПОЯВАТА СИ ВИЖТЕ ТУК

Паулиньо също е възстановен и ще попадна в групата за двубоя на „Ивайло“, но дали ще е титуляр ще се решава в следващите дни, като се има предвид и силната форма, която демонстрира Жерсон Кабрал в последните няколко мача.

ГАЛЕРИЯ ОТ ТРЕНИРОВКАТА НА ЛЕВСКИ ВИЖТЕ ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ