Удар в Разград! Лудогорец купи африкански национал

1495441096_eed3c

Лудогорец направи пореден сериозен трансферен удар. Шампионите привлякоха от Динамо (Букурещ) национала на Южна Африка Мей Махлангу. 29-годишният футболист играе на поста дефанзивен полузащитник.

Мей Махлангу има сериозни успехи в досегашната си кариера. С Хелзингборг е ставал шампион веднъж и по два пъти е вдигал Купата и Суперкупата на Швеция. Обявен е за играч на 2010/2011 в най-високото ниво на шведската лига „Алсвенскан“.

За националния отбор на Южна Африка има 19 мача и два гола.

От септември 2016 г. е в Динамо (Букурещ), като за румънския отбор е записал 70 мача и 3 гола. Последното му попадение е преди седмица, когато с негов гол „кучатата“ печелят срещу Виторул с 1:0.

Мей Махлангу се включва в тренировките на Лудогорец в събота и ще бъде на разположение на главния мениджър Пауло Аутуори за предстоящите мачове в първенството.

„Щастлив съм, че идвам в отбор като Лудогорец. Надявам се да постгина нови успехи в първенството на България и в евротурнирите“, бе първият коментар на Мей Махлангу пред официалния сайт на разградчани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ