Изненада от Левски! Юноша на Рединг дойде само под наем

_49T0236

Eстонският халф Богдан Васчук подписа договор с Левски. Полузащитникът парафира своя контракт днес, като ще играе със синята фланелка под наем до края на годината с опция за закупуване. Той пристигна от латвийския ФК Рига.

Халфът пристига по желание на треньора Славиша Стоянович, който познава футболиста от съвместния им престой в Рига. Сърбинът предложи Васчук на Левски, след като пропадна трансфера на Мартин Райнов на „Герена“. Именно капитанът на Берое беше първа опция на „сините“.

Естонският полузащитник стана известен в България като едно от главните действащи лица в мелето след края на срещата-реванш между Рига и ЦСКА в Лига Европа. Тогава главният съдия изгони Кристиян Малинов и Николай Бодуров от червените, а също така и двама от Рига. В кариерата си Васчук е играл още за естонския Инфонет, а преди това е минал през академиите на Динамо Москва и английския Рединг. През лятото на 2016 преминава в Рига, като записва 45 мача за тима от латвийската столица, в които е вкарал 11 гола.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ