Душан Керкез ще пази играчите, висящи с картони, за финала за Купата на България

1

Треньорът на Ботев (Пд) Душан Керкез отново няма да разчита на част от основните си футболисти за днешния мач с Арда. Сръбският специалист призна, че ще пази играчите, висящи с картони, за финала за Купата на България в сряда срещу Лудогорец.

Наказан за предстоящата среща с кърджалийци е Николай Минков, който получи петия си жълт картон от началото на сезона при нулевото равенство с ЦСКА 1948 в последния кръг. От своя страна Антоан Конте и Ивелин Попов са с по 8 картона и ги грози наказание от два двубоя, а Антонио Перера е с 11 официални предупреждения, като и тримата няма да излязат на „Арена Арда“.

Очаква се Керкез да даде почивка и на някой измежду Константинос Балоянис, Йонас Там, Джеймс Ето‘о и Хидайет Ханкич. По този начин “жълто-черните” ще бъдат изградени до голяма степен от резерви и младоци от дубъла. “Канарчетата” не са загърбили битката за седмото място, което дава право на бараж за Лигата на конференциите, но в дните до 15 май мислите им са насочени към финала с Лудогорец. Грешна стъпка срещу Арда няма да е фатална, но Керкез изисква от играчите, които получават по-малко шансове, да покажат качествата си днес срещу кърджалийци, пише “Тема спорт”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ