Новите вече пестят пари в ЦСКА: Това не се беше случвало с отбора от времето на пандемията

7 Dni Sport09.05.2024
1

ЦСКА няма да има летен лагер в чужбина, стана ясно на пресконференция на новите силни фигури в клуба. Това се случва за първи път от 2020 година.

Тогава армейците останаха у нас заради пандемията от коронавирус, докато сега причините са логистични.

„По-скоро подготовката през тази година ще е в България, за да си спестим всички логистични проблеми“, обясни Стоян Орманджиев на въпрос, свързан с миналогодишната подготовка на ЦСКА в Австрия, когато нямаше достатъчно футболисти за пълноценни тренировки.

„Тогава беше много кратко времето за организация и до последния момент не знаехме дали няма да се готвим за участие в Шампионска лига. Знаете какво се случи. Логистичните проблеми са най-вече документални. Имаме футболисти, които по-лесно получават виза за България, отколкото за Австрия например“, добави червеният шеф.

Не е ясно обаче защо като не може Австрия, ЦСКА не избере друга дестинация за лятна подготовка. Веднага се появиха съмнения, че новите собственици започват да налагат рестриктивна политика в клуба…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ