Черно море тренира за гостуването на Левски с малки проблеми

Черно море - ФК ЦСКА 1948, Даниел Димов, Ангел Бастунов, Галин Иванов, Виктор Попов

Варненските „моряци“ започнаха подготовката си за предстоящото гостуване на Левски в неделя в срещата от 32 кръг на efbet Лига на клубната база „Младост“. Единствено националният защитник Виктор Попов не е на линия и не тренира с отбора, тъй като има увредена връзка на коляното. В негово отсъствие се очаква да има промяна в защитната формация на Черно море. Това означава, че Цветомир Панов ще играе на своята позиция като десен защитник, а не отляво. В лявата зона опциите са испанецът Мартин Хил и Мартин Дичев, които са типични леви крайни защитници.

Даниел Димов, който пропусна последния мач заради болки в бедрото, тренира с отбора. Исмаил Иса също има лек проблем-разтежение на бедрен мускул и прави самостоятелни кросове. Двамата със сигурност ще бъдат възстановени и ще имат необходимата мотивация за мача срещу сините, тъй като бяха съотборници в Левски през сезон 2010/11.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ