Недоумение във Вихрен заради стадиона за мача с Балкан в Ботевград

ЦСКА - Вихрен Сандански,

Истинско недоумение обзе Вихрен (Сандански) за предстоящото гостуване на Балкан (Ботевград). Двубоят от междинния 33-ти кръг на Югозападната Трета лига е на 8 май (сряда) от 18:00 часа в Ботевград и домакините вече са обявили, че ще приемат санданчани, не на основния терен на стадион „Христо Ботев“, а на помощния терен.

Според домакините от Ботевград причината е лек проблем около терена на „Христо Ботев“, което налага двубоят да се играе на помощното игрище, намиращо се между стадиона и спортна зала „Арена Ботевград“. Любопитното е, че последните няколко мача Балкан приемаше своите съперници на основния обновен терен на „Христо Ботев“, включително и Левски II преди няколко дни.

Ръководството на Вихрен отново осигури лагер на отбора преди гостуването. И този път тимът ще бъде на лагер в София.

Старши треньорът на Вихрен Наджи Шенсой няма да може да разчита на контузения основен бранител Даниел Кикиово и наказания Георги Иванов. Бранителят пропуска цели 2 срещи, тъй като е санкциониран за натрупани 9 жълти картона.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ