Извънредни премии на „Герена“ за последната оставаща цел

1

В седмицата на светлите празници ситуацията на „Герена“ не е никак светла. В началото на следващата седмица ще стане ясно дали Николай Костов ще продължи да бъде треньор на Левски. 60-годишният специалист обяви, че ще се срещне с отговорните фактори и след това ще се разбере дали той остава начело на сините.

Без значение дали наставникът ще продължи работата си, или ще бъде назначен временен вариант с Елин Топузаков, ръководството е обещало на футболистите допълнителни премии за последната оставаща цел пред тима – класиране за евротурнирите. Това са допълнителни бонуси, различни от регламентираните в клуба. В момента сините са с единия крак извън континенталните битки – намират се на петата позиция с една точка зад четвъртия Локомотив Пловдив. До края на сезона остават още 4 мача, в които Левски ще се изправи срещу Черно море и Лудогорец у дома и ще премери сили в Пловдив с Локомотив и Крумовград. На столичани чисто и просто им трябват само и единствено победи, за да не се правят тънки сметки и да не оставят съдбата си на друг отбор. Достигането до бараж за Лигата на конференциите ще се приеме като утешителната награда, защото ако не се случи това – сезонът ще е пълно фиаско.

При представянето на Николай Костов през юни миналата година изпълнителният директор Даниел Боримиров обяви, че целите пред Левски са титла и купа, но в течение на кампанията те се промениха след редица слаби резултати, за да се стигне до единствената сламка – евротурнирите. Сега играчите са допълнително мотивирани, извън спортно-техническите успехи и удовлетворението от свършената работа, да се доберат до участие в Европа./ „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ