Световната купа на KWU SENSHI за аматьори с голям награден фонд през лятото

Борис Георгиев джудо

Очакването вече е силно осезаемо, тъй като Световната купа KWU SENSHI за аматьори се подготвя за грандиозния си старт на 4 юли 2024 г. във Варна с оспорвани двубои, провеждащи се по време на международния летен лагер на KWU SENSHI.

Организатор на турнира е KWU Международна професионална лига, които стоят в основата на престижната верига SENSHI. Световната купа за аматьори KWU SENSHI за мъже ще се проведе в 6 категории: -70, -75, -80, -85, -90 и 90+ кг, в рамките на три последователни дни, започвайки с напрегнати елиминации и полуфинални битки на бойците, които дават всичко от себе си в стремеж към финала.

Кулминацията на този вълнуващ турнир ще настъпи на 6 юли 2024 г. в рамките на международната бойна галавечер SENSHI 22. Финалистите в отделните категории ще излязат в светлината на прожекторите, готови да разгърнат пълния си потенциал и да се борят за шампионски титли пред феновете във Варна.

Най-добрите участници в турнира, класирали се на водещите места получават медал, купа, грамота и парична награда. Наградният фонд на световната купа е над 90 000 евро, като сумите започват от 500 евро за отпадналите бойци на квалификациите, 1000 евро за полуфиналистите и достигат до 2000 евро награда за носителите на шампионския пояс. Всички състезатели във финалния етап ще дадат всичко от себе си за шампионска световна титла на KWU SENSHI на тежката арена с боен хъс, техники и впечатляващи умения. Реномирани международни съдии ще бъдат сред реферите, които са ангажирани с ръководенето на срещите, а с спортното събитие обещава да бъде едно от най-мащабните в света на бойните изкуства.

Престижната световна купа за аматьори на KWU SENSHI въплъщава истинската същност на бойните изкуства – дисциплина, отдаденост и непрестанен стремеж към съвършенство. Каним младите спортни таланти от различни страни да се присъединят към турнира за световната купа на KWU SENSHI за аматьори това лято, който ще бъде незабравима проява на атлетизъм и боен дух.

Всички заинтересовани бойци може да изпратят своите заявки за участие чрез попълване на специалния формуляр, намиращ се на senshi.com.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ