Награда за 13-те мача без загуба – Станислав Генчев заменя Костов начело на Левски

7 Dni Sport29.04.2024
Футбол - Локомотив София - Черно море

В България, а защо не и на Балканите, има тотален, сензационен хит – Крумовград.

Тимът вчера записа рекорден за новак 13-ти пореден мач без загуба, като не се даде не на кой и да е, а на шампионите от Лудогорец, завършвайки 3:3 в Разград.

Отборът е с най-малкия бюджет в елита, но това не пречи на треньора Станислав Генчев да работи с подръчни материали, и то как! Крумовград играе най-подредения футбол в момента в България и неслучайно сензационно се настани във финалния Топ 6, където няма намерение да подарява точки на никой.

Страхотната работа на младия специалист по всичко личи, че ще го изстреля във върховете на родния футбол. Генчев е на път да поеме Левски от лятото, след като настоящият наставник Николай Костов рязко загуби кредит на доверие с 4 загуби в 5 мача. Той премина и в открит конфликт с феновете, което е крайно непрепоръчително за треньор на Отбора на народа.

Като формален повод за раздялата с Костов ще бъде използвано евентуално некласиране на Левски за евротурнирите. Ако сините все пак додрапат до Лига на конференциите, то шефовете имат и други мотиви да не оставят сегашния наставник на работа.

Да припомним, че като футболист Станислав Генчев бе е един от любимците на шеф Сираков. Наско първо го взе в Левски от Дебелец, а след това натискаше Люпко Петрович да започне да му дава по-сериозен шанс в първия тим.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ