Черно море отново с благотворителна кампания

Черно море - ФК ЦСКА 1948, Исмаил Иса

Черно море се включва ударно във Великденската милосърдна кампания.

Ето за какво призоваха от Черно море:

Призоваваме всички любители на спорта и добрите дела да заповядат на стадиона тази неделя и да станат част от поредната ни благотворителна инициатива в подкрепа на Великденската милосърдна кампания в храм „Св. Архангел Михаил“. Нека отново да вдъхнем вяра както на отбора, така и на социално слабите варненци.

Черно море е на прага на исторически сезон. „Моряците“ приемат тима на Локомотив Пловдив в мач от 31-вия кръг на efbet Лига и при успех ще се доближат до голямата цел на кампания 2023/2024 – призовите места в шампионата.

Елате и подкрепете Отбора на Варна на 28 април от 20:15 часа на стадион „Тича“, защото заедно сме по-силни и вървим уверено по правилния път.

Нека отново да обединим усилия, за да зарадваме за празника хората, които посещават съботната Трапеза в храм „Св. Архангел Михаил“.

Каним ви да станете част от марка, с която трябва да се гордее всеки варненец – Черно море. Нека отново обединим усилия и дарим хранителни продукти на нуждаещите се. Няма по-голяма сила от това да даваме добри примери на децата си – да сме съпричастни и да даряваме надежда и усмивки на нуждаещите се хора.

По време на мача с Локомотив Пловдив на входовете на стадиона ще има поставени съдове, в които при влизане, всеки може да остави пакетирани хранителни продукти, които ще бъдат раздадени на нуждаещите се в събота преди празника (4 май), заедно с топлия обяд в храм „Св. Архангел Михаил.

Може да носите:

  • консерви – рибни, пастет, лютеница и пр.
  • варива – ориз, леща, боб, макарони,
  • сладости- бисквити, вафли, мармалад, захар,
  • олио, сокове, компоти,
  • дълготрайни вакуумирани колбаси,
  • всичко, което ни е на сърце и е дълготрайно и добре пакетирано.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ