Григор Димитров показа отлична форма в тренировъчен сет срещу Медведев

Григор Димитров,

Григор Димитров демонстрира, че се намира в страхотна форма по време на последното си занимание на корта в Мадрид. Българинът проведе тренировка с бившия номер едно Даниил Медведев, а накрая двамата решиха да покачат темпото и да изиграят един сет. В него първата ни ракета имаше тотално надмощие и впечатли с много агресивната си позиция на ретур и постоянни излизания към мрежата, а Медведев показа защо никога не е преминавал третия кръг в испанската столица и изпитваше сериозни трудности да удържа атаките на световния номер 10.

Руснакът измъкна трудно първото си подаване, но последва серия от 5 поредни гейма в полза на Димитров, като той имаше възможност да пробие съперника си за трети пореден път при 5:1 в своя полза, само че пропусна труден бекхенд смач и Медведев постепенно намери ритъма си на игра, намалявайки своето изоставане до 4:5. Григор обаче не позволи да се стигне до изравняване и проведе отличен сервис гейм, който завърши с ас, за да спечели този тренировъчен сет, а ние се надяваме тепърва да печели още много състезателни такива, в хода на турнира.

Източник: https://tennis.bg/article/v-top-forma-na-kleya-v-madrid-grigor-razbi-medvedev-v-trenirovachen-set-video/41345/ © Tennis.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ