Букмейкър убеждава Балъков да поеме да поеме веднага Локо Сф, за да не изпадне

7 Dni Sport21.04.2024
Цска Етър (15) красимир балъков

Бившият национален селекционер Красимир Балъков е на път поеме Локомотив (София) за заключителната част от шампионата. Още преди повече от месец легендата на родния футбол водеше преговори с железничарите, които се намират на незавидната 14-та позиция преди днешното домакинство на Ботев Пловдив.

Така присъдата на настоящия наставник Данило Дончич е прочетена. Сърбинът пое тима през септември от Стойчо Стоев, който малко след началото на сезона подаде оставка.

Краси Балъков за последно бе наставник на Септември София през миналата година, като освен столичния тим и България, е наставлявал още ФК ЦСКА 1948, Етър, Литекс, Кайзерслаутерн, Хайдук Сплит, Черноморец Бургас, Септември, Санкт Гален и Грасхопър.

По принцип договорката на Балъков е да поеме Локо Сф от лятото ,за да стартира работата си на чисто. Той обаче е натискан от букмейкъра, на който е рекламно лице, да се включи на момента и да помогне на Локомотив да не изпадне. Това ще е голям удар за въпросния букмейкър, тъй като „червено-черните“ са единствените в елита, които го рекламират.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ