Да видим за кого ще играе на „Лаута“ ЦСКА 1948 – за Левски или за 7-ото място

7 Dni Sport21.04.2024
Футбол - ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив
Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948 излизат един срещу друг в двубой 30-ия кръг в efbet Лига. Срещата на стадиона в парк „Лаута“ започва в 15:15 часа .
Домакините от Пловдив са в негативна серия от 7 поредни мача без победа срещу ЦСКА 1948. Тимът на Томаш обаче се нуждае от задължителна победа, с която да си върне четвъртото място, на което вече е Левски след вчерашния успех над Берое.
За ЦСКА 1948 пък мачът се явява съдбоносен – при победа отборът ще измести Крумовград и в плейофите ще играе в топ 6. „Червените“ обаче изостават доста в точките от Левски и Локомотив Пд, което означава, че на практика нямат шансове за четвъртото място, което дава право на бараж със седмия в класирането за евентуалното участие в Лига на конференциите през лятото. От тази гледна точка за ЦСКА 1948 ще е по-добре да останат в групата от седмо до десето място и оттам да преследва плейоф за Европа. Ако „червените“ изберат втория вариант, твърде възможно е шанс за изява да получат някои от младите играчи в тима.
Проблемите пред Локомотив Пловдив са свързани с наказанията на Ивайло Иванов и Петър Андреев, а с травми са Евандро и Йоан Баи.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ