Гриша Ганчев го виждаше треньор на ЦСКА! Днес той започна работа в Кристъл Палас…

1

Бившият български национал Светослав Тодоров вече е треньор на академията на елитния английски Кристъл Палас.

Той е бивш футболист от Английската Висша лига, преминал успешно в треньорството като бивш треньор на първия отбор на Саутенд Юнайтед, мениджър на ФК Ботев Гълъбово и ЦСКА-София II, старши треньор на националния отбор на България до 19 години и мениджър на Добруджа Добрич. Кристъл Палас приема Уест Хем Юнайтед на стадион „Селхърст Парк“ в неделя, 21 април, а специален гост в клубния сайт е българин, който свързва двата лондонски отбора във Висшата лига, съобщава клубният сайт.

В дните преди двубоя бившият нападател на „Чуковете“, в момента треньор в Академията на Палас Светослав Тодоров, говори за времето си като футболист в екипа в бордо и синьо и разкри как неговата история сега е преплетена с тази на Южен Лондон.

Тодоров се присъедини към отбора на Уест Хям на Хари Реднап през януари 2001-а на 22-годишна възраст, като стана първия футболист, преминал директно от България във Висшата лига. А повод за разговора с представител на пресслужбата е интересен сблъсък в неделя.

7dnisport.bg припомня, че преди няколко години Тодоров беше фаворит на Гриша Ганчев да поеме ЦСКА, след като натрупа стаж във втория тим. Светльо обаче


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ