Ще има ли грозна история на Левски – Берое? Сектор Б е затворен, но фенове на Сираков искат да са там

Футбол - Левски - Берое

Левски е домакин на Берое в среща от последния кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Георги Аспарухов“ е с начален час 20:15 и ще бъде ръководен от Волен Чинков.

„Сините“ са в кошмарна поредица в последно време, записвайки три последователни поражения от челните отбори в класирането – Лудогорец, ЦСКА и Черно море, с голова разлика 2:10. Възпитаниците на Николай Костов ще са пределно мотивирани да прекъснат черната серия, но ще трябва да го направят без подкрепата на организираните привърженици на клуба, които обявиха бойкот и няма да бъдат по традиция в сектор Б за домакинството на заралии. Въпреки това привърженици на сините, които подкрепят Наско Сираков, обявиха, че ще си купят билети за култовата трибуна и ще опитат да влязат. Ако го направят, това ще доведе до сериозни ексцесии.

Ако отборът на Николай Костов пък не вземе този мач, рискува да причини големи щети на Наско Сираков. През седмицата мажоритарният собственик на Левски е подложен на тежка атака от немалка група фенове, заради безобразните спортни резултати. Нов провал на „сините“ днес ще ескалира тотално напрежението.

Столичани са пети с 51 точки, на три от четвъртия Локомотив Пд.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ