Заради некадърен треньор: И в „Надежда“ стискат палци днес ЦСКА да удари тима с 6:0

Локомотив Пловдив - Локомотив София, Данило Дончич

Локомотив (София) посреща ЦСКА в двубой от 26-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадиона в столичния квартал „Надежда“ стартира в 19:00 ч.

ЦСКА се намира на трето място в класирането, докато отборът на Локомотив (София) е на 13-а позиция.

„железничарите“ имат 2 поредни загуби, последната от които дойде срещу Лудогорец с катастрофалното 0:6 и тимът вече дели с Пирин мястото, което му гарантира бараж за оставане в групата.

Това е наистина грандиозен провал за „червено-черните“, които в началото на пролетта говореха, че мечтата им е… седмата позиция и бараж, ама за Европа, както разправяше закръгленият идЕот начело на тима.

Днес обаче може да е последния му мач, ако и ЦСКА се разправи с неговия тим. Припомняме, че дотук Локомотив падна 3 пъти с по 6:0 през сезона и нов погром ще принуди ръководството спешно да назначи нов треньор, който да спасява тима от изпадане.

Немалко хора в „Надежда“ разчитат ЦСКА днес да удари яко Локото, за да бъде изгонен Дончич най-накрая и да дойде читав специалист.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ