Бившата голова машина на Ботев ги подкара здраво и в Азия! 4 от 4 за най-добрия реализатор в „жълто-черната“ история! (ВИДЕО)

1

Бившият нападател на Ботев Пловдив Фернандо Виана прави истински фурор в Корея, където осъществи трансфер в средата на лятото. Бразилецът подписа договор с втородивизионния Сувон в края на миналия месец и от тогава изигра 4 мача за тима и се разписа 4 пъти в тях! Само в нулевото равенство срещу Сьонгнам (неговото второ участие за Сувон) Виана не успя да вкара, но веднага след това се върна към попаденията, вкарвайки веднъж на Бучеон и два пъти на Анянг.

Não há nada impossível para Deus. Vamos em busca dos nossos objetivos! ?? . #Deusnocomando #Embuscadomelhor #Umsócaminho #SuwonFC #wearesuwonfc

A post shared by Fernando Viana (@fernandoviana9) on

Първият гол на играча с №92 бе в дебюта му срещу Ансан Грийнърс.

Във всеки от мачовете, в които Виана се разписа Сувон спечели и логично се намеси в борбата за промоция в елита. Тимът изостава само на точка от четвъртото място, което праща в плейофите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ