Часове след новината, че ЦСКА иска още нови: Ето кой бивш „червен“ се завъртя покрай Борисовата! Ще има ли трансфер?

Гриша Ганчев

ЦСКА търси усилено две нови попълнения, пише в днешния си брой „Тема спорт“. Часове след като новината обиколи агенциите, наблюдателни фенове на „червените“ забелязаха в близост до Борисовата градина бившият футболист на тима Спас Делев. Фланговият играч се движел с личния си автомобил в центъра на столицата, а появата му в радиуса около „Българска армия“ накара някои привърженици да започнат да спекулират с негово евентуално завръщане в тима. Проверка на 7DniSport.bg показа, че такава вероятност няма! Делев е в България, тъй като е получил контузия през изминалата седмица и ще отсъства от терените в следващия 1 месец. Травмата му е в коляното и е изключително неприятна новина за националния селекционер Петър Хубчев, който превърна бързака от село Ключ в основна единица в своя състав.

Делев със сигурност пропуска първите мачове на България в Лигата на нациите в началото на септември, а за негов трансфер от Погон (Шчечин) в друг отбор ще може да се говори най-рано през зимата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ