Тобиас Хайнц за първи път остава на пейката в две поредни срещи

7 Dni Sport09.03.2024
ЦСКА - Арда Кърджали, Тобиас Хайнц

Тобиас Хайнц няма да започне като титуляр в днешното гостуване на ФК ЦСКА 1948. Той бе резерва и в предишния кръг срещу Берое, когато заменилият го Станислав Шопов изигра най-силния си мач с червената фланелка с два гола и една асистенция. Младежкият национал си заслужи отново да стартира, което оставя норвежеца на пейката. Така Хайнц за първи път откакто пристигна в ЦСКА в началото на миналата година, няма да започне в два поредни двубоя на тима. Той вече няколко месеца разочарова с представянето си с много малки изключения и настъпи моментът да изпадне от състава. Именно Хайнц донесе победата с 1:0 над ФК ЦСКА 1948 в единствения двубой между двата тима в Бистрица преди година (още – на стр. 4).

Червените успяха да вдигнат Иван Турицов, който вчера тренира наравно със съотборниците си. Много малко вероятно е обаче той да стартира като титуляр, но почти сигурно ще попадне в групата за двубоя. Отдясно на отбраната във втори пореден мач пък ще стартира Мартин Стойчев.

Голямата въпросителна пред Нестор Ел Маестро е кой да замени контузения капитан Юрген Матей.

С по-големи шансове да застане до Християн Петров в ядрото на ариергарда е Енес Махмутович. Както вече писахме, Браян Кордоба разочарова треньора Ел Маестро с представянето си в първия пролетен кръг срещу Ботев Враца, пишат от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ