ЦСКА иска още двама нови, единият е ясен

Цска Славия (4)

ЦСКА привлече 7 играчи през лятото, но селекцията далеч не е приключила. На “Армията” се очакват още поне един или двама нови. Най-късно в първите дни на септември със сигурност ще има нов футболист в отбора. Една от потенциалните опции е Георги Миланов, който се раздели с ЦСКА Москва и все още е без отбор. Червените не проявяват интерес към Александър Тонев, който повече от половин година е свободен агент. Подобно развитие на селекцията вече е добре познато на “Армията”.

За трета поредна година тимът от Борисовата градина ще се подсили по време на паузата за националните отбори в началото на септември. През 2016-а в хода на сезона бяха привлечени Рубен Пинто, Руи Педро и Вилмар Джордан, които парафираха в последните дни на август, както и Станислав Манолев, който дойде в началото на септември. Миналата година в Борисовата градина отново имаше трансфери “в движение”, след като клубът подписа с централния защитник Александър Барт и халфа Раул Лое. Интересното е, че от привлечените в този период през последните 2 години шестима футболисти четирима вече не са част от отбора. В състава продължават да са само Манолев и Пинто, докато Руи Педро, Джордан, Лое и Барт не се задържаха на “Армията” и 12 месеца.

Сега в отново ще допълнят състава около септември, като приоритетът е да се засили още повече дълбочината. Червените имат доста опции в атака, макар в момента две от крилата да са в лазарета (Енрике и Жоржиньо), както и в средата на терена. В защита обаче има какво да се желае като варианти от пейката и се работи в тази насока. Днес ще стане ясно колко дълго ще отсъстват от терените Жеферсон и Жоржиньо.

Наскоро клубът се размина с плеймейкъра Стефано Белтраме (25 г.). Играчът, собственост на Ювентус, продължи кариерата си в холандския Ден Бош. Червените са се интересували и от някои от талантите на Монако, но и по тази линия не се стигна до сделка.

“Тема спорт”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ