Скандал с обвинения за подкуп разтресе върха на Трета лига! От Спартак Пд взеха думата и…

1

Кой и как остави Сливен във В група?! Това питат феновете на Спартак във своята страница във фейсбук.

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА ВАЖНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

Ето и цялата позиция на феновете на Спартак Пловдив:

Днес (б.р, вчера) след изиграването на поредния кръг от първенството във В група, станаахме свидетели на още една незаслужена атака срещу нашия Спартак Пд! Някак си от нищото и против всякаква логика, футболни „капацитети“ се изказаха неподготвени и обвиниха спортния ни директор Тодор Тимонов в „уговаряне“ или още по нагло „купуване“ на мачове, имайки предвид в частност днешния ни мач срещу отбора на Сливен???!!!
Няма как да останем безразлични и да допуснем подобни удари под кръста, когато е замесен нашия клуб и още повече и човек от Ръководството! До момента от започване на пролетния дял на В югоизточна група, станахме свидетели на доста странни неща и най вече на събития, напомнящи за така наречени „мутренски“ времена в нашия футбол!! Да се запитаме тогава: кой има интерес или полза от това?! Защо името на Спартак Пд е намесено без грам доказателства или най-лесно е да се хвърли вината, че виждате ли основния фаворит за влизане в Б група, използва неправомерни средства за постигане на целта?! Да не зададем и ние някой неудобни въпроси към Ръководството на ОФК Сливен и към Президента на ОФК Несебър Недялко Москов, но всичко по реда си!
Все пак се надяваме на адекватни решения и наказания от страна на ЗС на БФС Пловдив и да се сезират относно днешните неоснователни и „гнусни“ обвинения
от страна на ОФК Сливен срещу ПФК СПАРТАК ПД!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ