Гордей се България, Александър Николов се разписа под договор с Лубе до 2028-ма година

7 Dni Sport16.02.2024
424949199_729541419267086_7266102885558528201_n

Кучине Лубе Чивитанова удължи договора на Алекс Николов и гарантира представянето на талантливия българин в отбора до 2028 година.

„Пристигнал изненадващо през лятото на 2022г., харизматичният българин омагьоса всички със своята атакуващ мощ, необичайна решителност и подход към мачовете като опитен играч“, написаха от италианския клуб.

„Много съм щастлив и благодаря на Лубе Чивитанова за тази нова възможност. Бих искал да подчертая своята благодарност към тези, които ми помогнаха, като ме подкрепиха да стигна дотук. Италианското приключение и ценностите, които витаят в червено-бялата среда, увеличиха опита ми, насърчавайки израстването ми като играч и от човешка гледна точка.

Ще продъулжа да работя върху себе си, за да усъвършенствам техниката си и да бъда още по-подготвен психически. Може би е очевидно, но реших да се присъединя към клуба, това е и защото намерих гостоприемна среща тук и считам Чивитанова за свой дом. За мен е важно да имам доверието на Бепе Кормио, на всички мениджъри и персонал, точно както е важно да мога да разчитам на топла и енергична база от феновете. Нашите съмишленици са близо до целия отбор и ни помагат да преодолеем трудностите. Искам да продължа да играя с тяхното насърчение и да ги направя щастливи. Мечтая да спечеля титла с „червено-белите“ и да положа основните на години с успехи “, коментира Алекс Николов.

„Лубе изпълнява проект, насочен към подмладяване на състава и ценно момче като Алекс, който навърши 20 години само преди два месеца, е изцяло част от това планиране. Удължаването на договора до 2028г, е знак за израстването и ангажираността на състезателя, но също така и за добрата работа на клуба и усещането на персонала. Николов, който е предопределен да стане един от най-добрите играчи в спорта, ще направи своя път като топ играч тук в Чивитанова. В течение на няколко години неговото съзряване ще бъде очевидно. Изключително сме доволни, че той е с нас, защото го смятаме за много важна част от групата“, коментира генерланият мениджър на Чивитанова Бепе Кормио.

Автор: „Дспорт“

Снимка: От Официалната Фейсбук страница на Лубе Читанова


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ