Акрапович шокира с отговора си защо Локо Пд се брани и разкри: Знаехме как ще играе Ботев Пд!

Ботев Пд-ЛокоПд 19

Треньорът  на Локомотив Пд  Бруно Акрапович се радваше след триумфа на черно-белите в Битката за Пловдив над  Ботев в Битката за Пловдив. Босненецат призна, че е имал предварителна информация за тактиката на съперника и се е възползвал от нея. Той отговори и на упреците, че отборът му предимно се брани.

“Честитя на моите момчета. Имахме информация как Ботев ще играят и се подготвихме на тренировките. Вече сме три мача със суха мрежа и победа, много съм доволен. Искам от отбора да контролираме играта. Това може да стане и с дефанзивна тактика, така и с офанзивна. Ние много тренираме. Десния и левия бек отсъстваха в мача със Славия и затова допуснахме такъв резултат тогава, сега имаме поредни сухи мрежи. Опитваме се енергията, която има в съблекалнята да функционира по положителен начин Всички трябва да се връщат назад и да се бранят, когато е необходимо. И Кавани и Суарес го правят – не виждам защо да не го правим и ние, да копираме от най-силните. Франция пък стана световен шампион с нашата тактика”, каза Акрапович.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ