Марица Пловдив с апел за помощ – юноша на отбора с ужасяваща контузия

7 Dni Sport08.02.2024
Screenshot 2024-02-08 at 9.38.30

Марица организира инициатива в подкрепа на юношата на клуба Ансел Андреев и неговото семейство. Ансел, който е от набор 2009, пострада тежко по време на футболна среща на своя отбор. Кракът му бе счупен, като фрактурите са тежки. Той претърпя серия от интервенции в УМБАЛ „Св.Георги“ в Пловдив, като заключението на лекарите е „Множествени счупвания на дясна подбедрица с метална остеосинтеза“. В същност металните остеосинтези са многобройни. На момчето предстои дълго и тежко възстановяване, като неговата продължителност е неясна към момента. Нужни са множество различни процедури, които да бъдат прилагани стриктно, без забавяне, по утвърдена от специалистите програма. В помощ на Ансел и неговото семейство „Марица“ започна кампания за събирането на средства, които да дадат възможност на момчето да получи качествени грижи и да спомогнат за осигуряването на многобройните процедури, в следствие на които то да се възстанови и отново да го видим на футболния терен. Много от децата и юношите от ДЮШ, техните семейства, треньорският колектив на школата, футболистите от мъжкия отбор и треньорския му щаб, служители, както и ръководството на клуба вече дадоха своя принос и ще продължат да го правят. Призоваваме ви да помогнете и вие! Начините за това са няколко:

Чрез превод по банкова сметка на семейството в ОББ: BG20UBBS81551015801233, BIC код: UBBSBGSF

титуляр на сметката: Найден Йорданов Андреев (баща на Ансел)

Чрез дарение в предвидената за това кутия, която ще бъде поставена в кафето на стадион „Марица“ за контролната среща с „Крумовград“ в петък, както и за първия домакински мач на „Марица“ от подновяващия се шампионат във Втора лига.

Ансел е силен, той вече го доказа, но има нужда от подкрепата ви! Бъдете съпричастни и подкрепете него и семейството му!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ