Виктория Томова пусна на търг сака си от Уимбълдън за благотворителност

7 Dni Sport30.01.2024
Виктория Томова,

Първата ракета на България в женския тенис – Виктория Томова, пусна на търг своя сак от Уимбълдън през 2023 г. с благотворителна цел.

Първоначалната цена на сака е 250 лв., като събраните средства от продажбата на артикула ще отидат за 18-годишния Иван Стоянов, който се нуждае от трансплантация на черен дроб в Турция.

Ето какво написа тенисистката:

„Здравейте приятели! Поствам сака, с който играх на Уимбълдън 2023 г. за наддаване с цел благотворителна кауза, която започва от 250лв. Каузата, която избрах е за момче на име Иван Стоянов на 18 години, който спешно се нуждае от трансплантация на черен дроб в Турция. Направени са необходимите изследвания на баща му, за да са сигурни, че той може да стане донор на сина си. Дарителят предложил най-висока сума в коментар под този пост ще спечели термобега и сумата ще бъде дарена, като ще кача бележката от дарението в стори. Срока за наддаване ще бъде до 8-ми февруари. Оставям линк с пълната информация за Иван от дарителския сайт. Нека, който с каквото може да помогне отделно, ако има желание разбира се! Благодаря Ви, добри и мили хора!“.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ