Само в 7DS: Голяма радост на „Лаута“ преди пловдивското дерби! Вижте какво се случи

Локо Пд-Верея Ст загора34

Днес от 18:30 часа ще се проведе Битка за Пловдив №107. Ботев Пд и Локомотив ще се изправят един срещу друг на базата на канарчетата в Коматево.

Смърфовете изглежда ще излязат с по-приповдигнато настроение в дербито. В Локомотив Пд са получили всичките им полагащи се пари до момента, научи 7DniSport.bg. Броени дни преди Битката за Пловдив, на черно-белите са раздадени премиите за класическия бой над Верея в последния кръг. По наша информация на 9 август са изплатени и последните полагащи се заплати към момента – за месец юни. Отдавна вече информирахме, че на „Лаута“ действа малко странен падеж за разплащане, но собственикът на клуба Христо Крушарски прави всичко възможно да го спазва, въпреки че на играчите им се налага да чака малко по-дълго парите.

В момента в Локо Пд неофициално като падежна дата действа 10-о число на месеца. Уловката обаче е , че според нея възнагражденията за юни трябва да се изплатят чака на … 10 август. Почти същевременно със последните заплати възпитаниците на Бруно Акрапович прибраха и заработените допълнителни бонуси за сензационния успех с 1:0 като гост на Лудогорец.

Така на практика към момента всичко е пито-платено, след като преди дербито с  Ботев Пд са били осигурени и премиите за трите точки срещу Верея. Ако успеят да изненадат градския си съперник на базата в Коматево, черно-белите ще останат доволни и от плануваните  бонуси за успех в дербито.

Припомняме, че в Ботев Пд всичко по отношение на заплатите е наред, но при канарчетата има забавяне на изплащането на премиите, част от които са още мачове от миналия сезон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ