8 години без Фачо! Помните ли как УЕФА уби дясната ръка на Гриша Ганчев?

7 Dni Sport18.08.2018
гриша ганчев, радослав димитров
гриша ганчев, радослав димитров

Днес всички говорят за съдийската гавра на УЕФА срещу ЦСКА.

Гриша Ганчев обаче със сигурност вече го е преглътнал, защото УЕФА му е нанасяла далеч по-жесток удар. Бумащината и чиновнищината в Нион убиха на тази дата преди 8 години най-верния приятел на бизнесмена – Радослав Димитров.

Вицепрезидентът на Литекс бе този, който отговаряше за новия стадион в Ловеч, и за да стане той в срок дори спеше на строежа, когато трябва. Фачо обаче не можа да се порадва на бижуто, защото бе съсипан от непрестанните корекции, които нагли чиновници от УЕФА предявяваха. ВИП-а да е за 500, не за 480 души и айде разширявай. Журналистическата ложа трябва да е с кетъринг и хайде преправяй. Душовете в съдийската стая трябва да са с кранове, не с общ смесител и хайде демонтирай.

Накрая сърцето на Фачо не издържа. Неговата смърт е един от тъжните символи на това как УЕФА ни третира. В Ирландия, Исландия и други страни се играят мачове от турнирите в истински футболни коптори, но тези от Изтока ще ги мачкаме. До смърт!

Уви, виждаме го и днес.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ