Михаил Вълчев: Левски иска Робърта? Толкова ли няма български футболисти

7 Dni Sport03.01.2024
найджъл_робърта

Легендата на Левски – Михаил Вълчев – е на мнение, че Найджъл Робърта ще подсили атаката на тима, стига „сините” да го навият да се върне. Той обаче не приема решението на колегата си Николай Костов да се изиграят 9 контроли по време на подготовката.

„Девет контроли според мен са много. При положение, че няма да се взимат много нови играчи, а на сегашните знаеш качествата им, мисля че са много. Те ще играят през два, три дни. За мен това е много. Качествата на играчите ги знаем. Най-много да има един или двама нови. Ще е добре, за да се борим за място в Европа.

В Турция ще са добри условията за тренировки, но тук, в България, са съвсем различни. Поне се тренира по-добре там. Ако се разделим с някои от играчите и не се вземат равностойни попълнения на техните позиции, ще се усети липсата им. Ако Кордоба го продадем, то ще останем с двама основни бранители и ще трябва трети. Няма незаменими в крайна сметка. Това е работа на ръководството и мениджърите. Трябва да се вземат равностойни или дори по-добри“, сподели той.

„Говори се, че може да си върнем Найджъл Робърта. Не мога да кажа дали това ще е за добре. Чудя се толкова ли няма български играчи, които да вземем. Ако дойде той, се надявам да помогне на Левски. Имаше добра успеваемост при първия му престой. Ще станат трима централни нападатели. Освен това и Билал Бари ще се завърне в скоро време. Явно Робърта го наблюдават и са запознати с неговите изяви и качества“, завърши Вълчев.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ